"..Semua penulis akan meninggal. Hanya karyanya lah yang akan abadi sepanjang masa. Maka, tulislah sesuatu yang membahagiakan dirimu di akhirat nanti.."

[Ali Bin Abi Thalib]

Tuesday, December 27, 2011

Pengumuman: Rakaman Perkongsian Akh Fakhrullah Bin Mawardi di Ikim fm 27 Disember 2011

~~"In The Name Of ALLAH, Most Merciful, Most Benevolent..."~~

Assalamualaikum, ana mungkin tidak bercakap panjang di dalam entri ini (bukan tujuan sebenar ana pun untuk bercakap) kerana ana bukan hendak berceloteh buat kali ini. masih mencari ilham untuk menulis.

Baiklah, kepada sesiapa yang terlepas slot pertama Saudara Fakhrullah bin Mawardi (blogger SabahanMuslim) di ikim fm, boleh downloadnya di link di bawah.


buat pengetahuan para pembaca, saudara Fakhrullah Bin Mawardi ini dijemput untuk memberi perkongsian di radio dakwah utama Malaysia, ikim fm pada 27 Disember, jam 10:15 pm hingga 11 pm. Beliau mengisi slot 'remaja', dengan tajuknya "Al-Quran Sumber Motivasi".Semoga usaha-usaha yang dilakukan oleh para da'ie kita di luar sana semuanya mendapat keredhaan-Nya.
InsyaAllah, dengan Al-Quran sebagai sumber motivasi, mari kita gencarkan lagi dakwah islamiah ini!!!"Ya Muqollibal Qulub, tsabbits qulubana 'ala dinik wa'ala thoatiq...."
Megat Shahr Al-Imran,
Baiti Jannati,
0709 hrs 28 Disember 2011.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

>_< Ukhuwah is awesome!!!